Carregant Esdeveniments
Mercat Romà de Iesso

Mercat Romà de Iesso

19 juliol 2024 (12:00 AM) - 20 juliol 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Mercat Romà de Iesso, celebrat a Guissona, és un esdeveniment cultural que recrea la vida i l’ambient de l’antiga ciutat romana de Iesso. Aquest mercat és una de les festes més importants de Guissona, ubicada a la comarca de la Segarra, a la província de Lleida, Catalunya.

Aquest esdeveniment ofereix una experiència única per als visitants, transportant-los a l’època romana amb una gran varietat d’activitats, parades i espectacles que reflecteixen la vida quotidiana, les costums i les tradicions de l’antiga Iesso. Els visitants podran gaudir de recreacions històriques, exhibicions de legionaris, espectacles de gladiadors, tallers artesanals i una gran varietat de productes típics de l’època.

El Mercat Romà de Iesso és una oportunitat per a tota la família de viure una experiència immersiva i educativa, descobrint la riquesa històrica i cultural de Guissona. Amb la seva atmosfera festiva i la seva acurada ambientació, aquesta celebració esdevé un esdeveniment destacat en el calendari cultural de la comarca.

Per a més informació sobre les activitats i les dates exactes del Mercat Romà de Iesso, visiteu la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Inici:
juliol 19
Finalització:
juliol 20
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
http://www.mercatroma.cat/

Recinte

Guissona
Guissiona,CatalunyaEspanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button