Carregant Esdeveniments
Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya

10 maig 2024 (12:00 AM) - 14 maig 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Des del 1997, Reus s’engalana amb una gran vela que cobreix carrers i places per acollir el Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya. Any rere any, durant el mes de maig, la ciutat es transforma en un escenari vibrant, omplint els seus racons amb espectacles sorprenents que fan les delícies del públic, tant als carrers com als teatres.

Amb una visió moderna i oberta a les noves expressions del circ, el Trapezi s’ha consolidat com un referent per a tots els amants d’aquest art, ja siguin professionals, programadors o espectadors. La seva proposta innovadora i contemporània converteix Reus en un punt de trobada ineludible durant aquest mes.

A més, la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi, ha rebut reconeixements destacats, com el Premio Nacional de Circo el 2012, atorgat pel Ministeri de Cultura, i el Premi Nacional de Cultura el 2007, concedit per la Generalitat als directors artístics del Trapezi. Aquests reconeixements posen en valor la seva contribució a dignificar i desenvolupar el circ a Catalunya, així com el seu paper com a motor de descentralització cultural i dinamització comarcal.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Inici:
maig 10
Finalització:
maig 14
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Lloc web:
https://www.trapezi.cat/

Recinte

Reus

Organitzador

Trapezi Reus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button