Carregant Esdeveniments
Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu

Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu

15 desembre 2023 (8:00 PM) - 17 desembre 2023 (8:00 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Un any més torna la Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, del 15 al 17 de desembre. Durant aquest cap de setmana se celebraran un conjunt d’activitats relacionades amb Nadal i hi haurà tot de parades de productes artesans i de Nadal.

Tot s’inicia el divendres 15 de desembre a les 20:00 h amb l’acte d’inauguració de la 28a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, on després d’unes quantes paraules hi haurà l’encesa del Foc de la Fira i cantada de nadales.

El dissabte 16 de desembre es duran a terme activitats pels més petits com treballs manuals, o tallers familiars, com “Decorem l’arbre de Nadal”. També a la tarda hi haurà una xocolatada al vespre una escudella popular. Tot això, amb espectacles de música al llarg del dia.

El diumenge 17 de desembre es duran a terme altres activitats pels petits de casa, actua la colla de bastoners, hi haurà concerts i també hi haurà un cine d’esbarjo. Finalment per donar acabada les festes hi hauran torrades amb acompanyaments al voltant del Foc de la Fira.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Inici:
desembre 15, 2023 @ 20:00
Finalització:
desembre 17, 2023 @ 20:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
http://www.firadenadal.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button