Carregant Esdeveniments
Festival de Jazz Costa Brava a Palafrugell

Festival de Jazz Costa Brava a Palafrugell

20 octubre 2024 (12:00 AM) - 23 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Festival de Jazz Costa Brava a Palafrugell és una cita imprescindible per als amants del jazz, que té lloc cada any durant el pont del 12 d’octubre. Aquest esdeveniment acull diverses actuacions musicals que es distribueixen entre el Teatre Municipal de Palafrugell i altres espais del centre de la vila, creant un ambient vibrant i acollidor per gaudir de la millor música jazz.

Aquest festival va iniciar-se l’any 1990, quan el Patronat Municipal de Turisme de Palafrugell va organitzar una sèrie de concerts de jazz als emblemàtics Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell. Originalment, les actuacions tenien lloc durant els mesos d’estiu, als mesos de juliol i agost, amb l’objectiu de portar la música jazz a un entorn natural i majestuós. L’any 2000, la gestió del festival va passar a la Fundació Caixa de Girona, i el 2001 es va integrar dins dels Festivals d’estiu de Caixa de Girona. A partir de llavors, el festival va evolucionar fins a convertir-se en el Festival Jardins de Cap Roig, adoptant el seu nom actual.

Tot i aquests canvis, el Festival de Jazz Costa Brava ha mantingut viva la seva essència i s’ha consolidat com un esdeveniment destacat en el calendari cultural de la tardor a la Costa Brava.

Comparteix aquest esdeveniment

867777
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
octubre 20
Finalització:
octubre 23
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.palafrugellcultura.cat/ca/festival-de-jazz.html

Recinte

Palafurgell
Palafurgell,+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button